петък, август 29, 2008

Календар

С болка в сърцето трябва да призная, че Google Calendar е много куц и е далече от това, което искам от един онлайн календар.

  • Искам онлайн календар, който да може да праща notification за предстоящо събитие на който мейл му кажа.
  • Искам онлайн календар, в който да мога да погледна списъка с абсолютно всички събития, минали и бъдещи. И по възможност, да разглеждам тези ограничени в даден период от време.
  • Искам онлайн календар, в който ако искам да видя какъв ангажимент имам за 08/09/20017, да не се налага да кликам като идиот на бутончето за следващ месец, а просто да има къде да напиша датата (или поне месеца и годината) която искам да разгледам.

Засега не мога да открия такъв.
Някой да има предложения?

7 коментара:

  1. За първите две неща ползвам календара на телефона...за кликането и аз бих се радвала на алтернатива...:)

    ОтговорИзтриване
  2. Календара на телефона ти праща e-mail? :)

    ОтговорИзтриване
  3. 1. Искам онлайн календар, който да може да праща notification за предстоящо събитие на който мейл му кажа- invite as a guest
    2. Искам онлайн календар, в който да мога да погледна списъка с абсолютно всички събития, минали и бъдещи. И по възможност, да разглеждам тези ограничени в даден период от време- Agenda
    3.Искам онлайн календар, в който ако искам да видя какъв ангажимент имам за 08/09/20017, да не се налага да кликам като идиот на бутончето за следващ месец, а просто да има къде да напиша датата (или поне месеца и годината) която искам да разгледам.
    - Search Calendar

    Reminders moje da badat izprateni na mobilniq ti telefon.
    Poigrai si malko s calendara i settings. Az mislq che e genialen.

    ОтговорИзтриване
  4. Аз също мисля че календара на google е куц от към възможности, затова се наложи да инсталирам собствен на мой сървър.

    ОтговорИзтриване
  5. http://www.egroupware.org/

    ОтговорИзтриване
  6. хехе, мерси. EGW го ползваме в офиса ;-)

    ОтговорИзтриване