понеделник, септември 29, 2008

Дзифт

 
Снощи гледахме "Дзифт". Определено един от най-добрите (не само български) филми, които съм гледала в последно време. Въпреки че се досетих за всичките изненадващи обрати предварително, това не направи филма по-малко вълнуващ и интересен.
Остави в мен доста теми за размисъл...
<трейлър>
</трейлър>

7 коментара:

  1. Филмът е пълен с клишета и неща ,които зрител извън България трудно би разбрал,но това е проблем на цялото ни родно кино - да прави продукция с мисъл за пробив на запад,като наблъсква местните хитове,които са безинтересни за околния свят.
    Както казва един приятел-"Ако искаш да се сдухаш гледай новото родно кино" там просто няма нищо свежо само драми и психария.За сметка на това сърбите показват как се правят комедии актуални не само за Балканите.

    ОтговорИзтриване
  2. От къде мога да си купя dvd-то?

    ОтговорИзтриване
  3. @opexume, не знам дали филма е правен с идеята да пробива на запад, а и не ме вълнува особено. Според мен филма беше перфектно направен и наистина много ми хареса :)

    @Боян, не знам дали е излязло вече DVD. Но като излезе определено мисля да си го купя. Иначе днес видях книгата по която е правен филма в един магазин. Мисля тези дни да мина да си я взема :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Може би тая седмица ще го гледам. Нямам очаквания, за да не се разочаровам... И все пак се надявам наистина да си струва. Време ни е вече, ебати.

    ОтговорИзтриване
  5. Съвсем случайно ме заведоха на кино на този филм, но ми допадна.
    И аз бих си купил dvd-то, но още няма...

    ОтговорИзтриване
  6. Чудя се дали ще има director's cut. :D

    ОтговорИзтриване
  7. Аз, ако трябва да съм честна, имах очаквания от филма, защото бях чула доста положителни отзиви. Но и като го гледах не се разочаровах въобще. Не виждам къде е мисълта на филма за пробив на запад. И е психария, да, и показва гадни неща от действителността, обаче това е ралността, в която сме живяли, и в която живеем. Затова не виждам нищо лошо :-)

    ОтговорИзтриване