вторник, май 08, 2007

Зодии


Днес се замислих, че ако не се бях родила зодия Близнаци, мислите ми щяха да е много по-определени, подредени, неколебливи, нераздвоени...
обаче пък живота ми най-вероятно щеше да е много по-скучен :)

6 коментара:

  1. Сестра ми също е Близнаци, даже датите ви съвпадат, ама честно казано няма никакви такива изблици на раздвоеност, неопределеност или други такива. Много стабилен човек си е. Та думата ми беше, че ако се беше родила Водолей, сигурно пак щеше да си си ти, такава, каквато те познаваме сега (е, може би малко по-различна, ама не много :) )

    ОтговорИзтриване
  2. Ти не си се родила Близнаци, просто по някое време някой ти е казал какво е това 'зодия' и ти си започнала да се възприемаш като 'зодия Близнаци' - 'неуравновесена, колеблива и т.н.'. Винаги можеш да промениш себе си и представата за себе си :)
    Та не си намирай извинения, че стаята ти е разхвърляна ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Ами едва ли е точно така, аз мога да стана решителна и подредена, но това не означава, че колебанието вътре в мен няма да го има ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Това е заради расовата памет. Човек помни това, което е било в предишните поколения, а в предишните поколения е казано, че Близнаците са колебливи и тем подобни ;)

    ОтговорИзтриване
  5. Казва ли ти някой... може пък да е следствие на възпитание.
    Възпитание, зодии, предишни животи, вътрешни гласове... има ли значение, такава съм каквато съм и ми е малко трудно да си се представя иначе :-)
    Както споменах в някои случаи е доста забавно.

    ОтговорИзтриване
  6. Да те познава човек в сегашния ти вид си е достатъчно забавно :-P

    ОтговорИзтриване