петък, август 17, 2007

Лятна почивка 2007, част 2 - Варна, Морето....

Като цяло почивката беше точно това, от което имах нужда - много сън (до 1-2 следобед....ммммм), мързел и разходки. Мисля, че снимките ще са по-впечатляващи от моите описания.

Накратко:

Хотел Черно Море
Много добро място за почивка във центъра на Варна. На приличната цена от 56лв за двойна стая, получаваш страхотен изглед, закуска (който е навит да става от 7 до 10 сутринта... аз не съм), лелка, която всеки ден ти оправя леглото и ти сменя кърпите, телевизор с кабелна, радио Респром (в нашия случай, не работеше) и разбира се топла вода, без някоя бабка да ти се кара, че се къпеш по няколко пъти на ден.

Happy

Наистина страхотно обслужване. Питат те дали желаеш нещо за пиене, докато гледаш менюто. Докато си чакаш поръчката, можеш да четеш списание "Блясък" или "Мениджър". Постоянно усмихнат персонал, който се грижи изцяло, да не ти липсва нищо и се интересува харесало ли ти е яденето/салатата..... как да не им оставиш добър бакшиш :)

Ресторантът на върха на х-л Черно Море

Прекрасна гледка към цяла Варна от 15тия етаж на хотела. Малко соц. стил, но с добро обслужване, хубаво виенско кафе и гигантски вкусно приготвени порции :)

Плажът

Във Варна е поносимо мръсен, докато този на св.Константин и Елена си заслужава наистина. И водата и пясъка са чисти и е много по-приятен, отколкото този във Варна.

Последния ден се разходихме до Сопот, Карлово и Розино. В Карлово, освен къщата на Левски, спокойствие, чист планински въздух ( и улица П.Събев) има много красиви фонтани в центъра на града, спасяващи хората от невъобразимите жеги :)
За Сопот и Shambhala, вижте следващия пост :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар