неделя, април 13, 2008

Hummer лимузина

Преди няколко дни на Орлов мост се изумих от ето този "автомобил"

(цък за пълен размер)

Е такова недоразумение рядко се среща. Прилича на лимузина блъснала джип отзад и по думите на колегата ми, който я е засичал и друг път, рева на двигателя ѝ е в пъти по-зъл от този на автобус "Икарус". Дизайна предизвика в мен почти такава изненада, каквато и windows, който мисли, че мишката е тостер. Честно казано, дори и джакузи да се побира вътре, пак не мога да си обясня защо някой би си купил такова "Нещо".

(Ето тук намерих малко по-добра снимка, на такава джипо-лимузина)

10 коментара:

  1. Същата се използва за VIP гости в най-големия хотел в ЕС - Rin Grand в Букурещ. Доста атрактивна, но изключително грозна (според мен). :)

    ОтговорИзтриване
  2. Това е джипозина. :)
    Иначе и аз много с смях, като я видях първият път. Имах чувството, че някой е хванал нормален джип и го е разтеглил. :)

    ОтговорИзтриване
  3. @mirchev, че е грозна съм напълно съгласна ;-)

    ОтговорИзтриване
  4. Тази джипо-лимузина, както и черната, не си ги е купил някой, дават се под наем. Кой би си я наел е вече друг въпрос :-D Всеки ден на път за работа минавам покрай тях (както и още много BMW-та, поршета и т.н.). Помещават се ето тук.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. mojeli nqkoi da mi dade nomer ili sait v koito da kaparirame iskam mai mesec da sam s neq za bala

      Изтриване
  5. Те, идиотите, никога няма да измрат...

    ОтговорИзтриване
  6. В Дъблин имаше такива, които можеш да наемеш, за да отидеш до някой клуб вечерта. Не е лошо, ако имаш парички, да си го позволиш. Събирате се една камара народ вкъщи. Идват да ви вземат. По-яко е, отколкото да викате няколко таксита, за да ви закарат до дискотеката:) Да не говорим, че вътре си е луксозно на мах. А че отвън изглежда грозна... това ще го преживеем. Иначе тези в Дъблин не ревяха като Икарус. Бяха си нормални, само дето пияните ирландки, обикновено, се показваха от джама и врякаха като ненормални:)

    ОтговорИзтриване
  7. Ами толкова ли не могат да си наемат луксозна лимузина, която да не е с такъв грозен дизайн... :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17 май, 2008 17:12

    Баси автобуса...

    ОтговорИзтриване
  9. tyko 6to gledah po tv 4e stryva 2 000 euro na ve4er i nqkoi q e bil nael za 2 meseca tova sa 45 000 euro e kajete kak moje da dade6 tolkova pari za edna limyzina saom da se vozi6 a za tezi pari bi si kypil ne6ty hubavo kato bmw mercedes ili obiknoven hummer

    ОтговорИзтриване